Ångbåt och rally!

Det finns fortfarande några platser kvar till vår utflykt med ångbåten Herbert den 31 maj kl. 18.00 med start från Ångbåtsvarvet. Priset är 200:- per deltagare och kan antingen sättas in på klubbens bankgiro 5592 – 3478 eller via Swish 123 076 38 88 . Betalningen ska vara gjord i förskott.


Har du inte redan anmält dig så gör du det till Henrik, SM6FMO via mail svensson.henrik@outlook.com. Vill man ta med sig respektive eller en kamrat går det utmärkt. Betalningen för denna person gör man lämpligen på samma inbetalning som för den egna avgiften. Klubben bjuder på förtäring. Vid dålig väderlek ställs turen in och vi återkommer med ett nytt datum under tidig höst.

Herrljunga Radioklubb genom Sven-Erik SM6MVE har hört av sig och efterfrågar vår hjälp att delta i ett radiosamband vid rallytävlingen Kullingstrofén lördagen den 6 augusti. Herrljunga Radioklubb skulle uppskatta om vi kunde bidra med 4-6 personer för att hjälpa till med att säkerställa radiosambandet under tävlingen. Boka därför redan nu in denna lördag för detta trevliga arrangemang. Mer detaljerad information kommer längre fram.

Bästa hälsningar
Styrelsen gm Peter SM6GYB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s