Aktiviteter kommande månaden

Vår klubbverksamhet utvecklas mycket positivt och vi arbetar med många intressanta projekt som kommer att göra vår klubb ännu mera attraktiv.


Parallellt med att vi färdigställer radiorummet har vi också börjat med att förbereda för installation av masten och KV-antennen.


För att hinna få upp både mast och antenner innan semestern kommer vi att ha en arbetslördag i maj. Datum för denna bestämmer vi vid vårt ordinarie månadsmöte den 28/4.

Fram till i juni har vi två månadsaktiviteter som vi speciellt vill göra reklam för:

  • Torsdagen den 28/4 kl. 19.00 i Björkekärrs skola: Norra Älvsborgs Hemvärnskrets kommer på besök och informerar om sin verksamhet. Denna aktivitet gör vi tillsammans med FRO.
  • Tisdagen den 31/5 kommer vi att göra en utflykt med ångbåten Herbert. Turen tar c:a 3 timmar inklusive paus vid någon naturskön plats på Mjörn. Avgiften för att delta är 200:- och i priset ingår både båtresa och grillning. Vid dålig väderlek ställer vi in aktiviteten och hittar ett nytt tillfälle tidigt i höst.

Det finns ett begränsat antal platser och listan över personer som anmält sig fylls på hela tiden. Vill du vara säker på att komma med, vänligen anmäl dig snarast till Henrik, SM6FMO, via mail svensson.henrik@outlook.com.

Förutom ovanstående aktiviteter vill vi även påminna om våra arbetsmöten i Björkekärr torsdagar med start från kl. 18.00 och vår söndagsring varje söndag kl. 19.15 via vår 2m repeater och vår 70 cm SVX-repeater.

Väl mött i klubben!

Hälsar

Styrelsen gm Peter SM6GYB

SM6GYB och SM6JRG (Peter och Roland) läser manualen till den nya multibandsantennen för kortvåg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s