Rapport från CQ CW 160M

Under den gångna helgen avklarades årets upplaga av tävlingen CQ CW 160. Från klubben deltog undertecknad samt Mats, SM6LRR under signalen RM2D från sitt QTH i Ryssland. Mats körde singel operator hi power med en inverterad V-dipol. Själv körde jag singel operator low power med en ändmatad wire. Vi upplevde båda goda konditioner inom Europa men ingen av oss lyckades etablera ett enda QSO med Nordamerika! Mats körde de två första dygnen och avbröt på söndag förmiddag efter 700+ QSO. Imponerande måste medges! Själv stannade jag på 160+ QSO.

Detta innebär att klubben nu återfinns på listan över klubbar i SSA HF Contest Cup. Jag uppmanar medlemmar som deltagit i tävlingar att ange klubbens signal i uppladdade loggar!

73 de SM6XHM, Johan Lagergren

QTC nr 3, 1928

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s