Möten och Covid-19

Först önskar vi dig en riktigt god fortsättning på det nya året och en förhoppning att vi kommer att få många trevliga aktiviteter tillsammans under 2022. Tyvärr har det ju inte börjat speciellt lovande med en ökad smittspridning och nygamla restriktioner. Det är viktigt att vi som klubb tar vårt ansvar för att bidra till minskad smittspridning. Vid styrelsens möte igår, den 13/1, diskuterades därför detta.

Styrelsen kom enhälligt fram till följande beslut:

  • Eftersom det (hittills) har varit relativt få medlemmar som kommer på våra arbetsmöten på torsdagar gör styrelsen bedömningen att vi kan fortsätta med dessa. Dock förutsätter styrelsen att alla närvarande är friska och att vi följer FHM:s rekommendationer att hålla avstånd etc.
  • Vårt månadsmöte i storstugan som var inplanerat till den 27/1 ställs in. Dessa möten skiljer sig från våra arbetsmöten eftersom det är betydligt fler deltagare som kommer till dessa möten.
  • Om restriktionerna har lättat kommer vårt årsmöte att hållas i storstugan i Björkekärr torsdagen den 24/2 kl. 19.00. Visar det sig att vi inte kan träffas fysiskt så kommer årsmötet i stället att hållas digitalt.

Kallelsen till årsmötet tillsammans med årsmöteshandlingar kommer att skickas ut senast 10 dagar innan mötet.

Boka in årsmötet i din kalender redan nu!

Till sist:

Klubben kan (tyvärr) inte drivas utan ekonomiskt stöd i form av medlemsavgiften från alla oss medlemmar. Årsmötet 2021 beslutade därför att medlemsavgiften år 2022 ska vara 500:-. Vi ser därför fram emot din betalning under januari till Bankgiro 5592 – 3478 eller Swish: 123 076 38 88.

Bästa hälsningar och väl mött i klubben under 2022!

Hälsar

Styrelsen gm Peter SM6GYB

En kommentar på “Möten och Covid-19

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s