Summering av årets tävlingar på HF

Det börjar bli dags att summera contest-året 2021. Mycket har hänt under detta år som gör att klubben går med huvudet högt in i 2022. Från att inte ha presterat resultat på flera år har vi nu intagit en top 10-placering i SSA HF Contest Cup. Under året tillkom flera contest-intresserade medlemmar, ffa tänker jag då på vår ungdomssektion Albin (SA6IMI) och Oscar (SA6NIA), handledda av Erik, SM6RXZ.

Kommande året ser vi alltså möjlighet till ännu bättre resultat, både nationellt och internationellt. Vi har nu fått hem vår yagi för 20/15/10 och under våren kommer vi påbörja projektet att få upp den i masten. Peter, SM6GYB, jobbar vidare på rotorn och hur vi ska kunna fjärrstyra den. Dessutom behöver vi planera för 160-40 vad gäller både sändning och mottagning. Dessa band kräver ju ofta en del area, inte minst för mottagning!

Radioklubben VASA välkomnar nya medlemmar som vill syssla med denna gren inom amatörradion!

Vi ses och hörs under 2022!

73

SM6XHM/SE6J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s